Zamknij X
Instytut Astrologia Horoskop Wróżba
Astrolog Lilil7 wita na Forum dyskusyjnym
psycho-astrologia profesjonalna

Profil Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj Zaloguj 

Astrolog.Lilil7

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum psycho.astrologia profesjonalna horoskop Strona Główna -> Astrolog.Lilil7
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lilil7
Site Admin

PostWysłany: Wto Lut 27, 2007 5:09 pm     Temat postu: Astrolog.Lilil7 Odpowiedz z cytatem

Astrolog.Lilil7
Instytut Astrologia Horoskop Wróżba
Astrolog Lilil7 wita na Forum dyskusyjnym psycho - astrologii profesjonalnej

http://www.horoskop.katkara888.com/szybki-horoskop-tetrabiblos-single.html Razz

Doradztwo transcendentalne horoskop

Prognozy kosmologiczne albo I cing, Runy. Badanie będzie do uzgodnienia i zależy od częstotliwości dociekania astrologicznego również rozbieżnych zagadnień o których zostaniesz poinformowany .

Jaka jest tego przyczyna, że jestem taka roztrzęsiona, mściwa, bezwzględna i zawistna. Dlaczego zawsze męczy mnie śledziona, dwunastnica i rwa kulszowa. Czy warto poddać się, tej operacji chirurgicznej w poradni zdrowia . I wreszcie jak będzie prezentował się mój grobowiec, czyli co twierdzi astrologia w sprawie umierania i nieskończonego cierpienia za winy?
W naszych czasach horoskop i astrologia zostaje zrehabilitowana i powraca jako nauka i wspólne dobro rodzaju ludzkiego. Ostatecznie zostaje doceniona , jak i z pożytkiem wykorzystana przez szereg osób świadomych swojej egzystencji. Astrologia i horoskop próbuje znaleźć sensowne wyjaśnienia na zasadnicze, dręczące nas pytania.
Po co w tej chwili mnie dotknęła ta tragedia . Co mogę uczynić by wyzwolić się z trudności w moim życiu . Dlaczego nie mogę zgodzić się z bliskimi. Dlaczego on mnie nie miłuje, może winna jest astrologia, horoskop i runy? Co, ja tak na poważnie muszę w tym istnieniu robić?
Co się stało, że moje aniołki nie mają w zwyczaju się kształcić. Czy ten dobrze odżywiony kolega może mieć dobry wpływ na moją córkę . Co się stało, że moja córka zażywa narkotyki . Jaka jest tego przyczyna, że moja pociecha, mając niespełna 17 lat zaszła w ciążę. Jakie jest przeznaczenie moich dzieci. Predestynacja a tarot I cing horoscopes?
Wywróż mi czy osoba, którą znalazłam jest tym księciem z telewizji . Co się stało, że nie ułożyłam sobie życia z nim. Jak to możliwe, że kochanek stał się bezwzględny i zmusza mnie do pracy. Co się stało, że żona okazała się wulgarna i bezwstydna. Łamanie przykazań boskich, rozwiązłość, hańba a astrologia? Dlaczego we mnie taka chuć a we mnie niedołęstwo seksualne?
Exclamation

Ostatnio zmieniony przez lilil7 dnia Sob Sty 31, 2009 8:48 am, w całości zmieniany 4 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
katharsis44

PostWysłany: Pon Sie 11, 2008 3:22 pm     Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ciekawe bardzo ciekawe...
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum psycho.astrologia profesjonalna horoskop Strona Główna -> Astrolog.Lilil7 Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: